منطقه‌ بی اوغلو

درباره منطقه بی اغلو منطقه‌ی بی اوغلو در استانبول ترکیه، یک مرکز فرهنگی–هنری می باشد، که در شهر زیبای استانبول معروف می باشد. از پارک‌های سرسبز و با طراوت این منطقه تا موزه‌ها و مکان‌های تاریخی، همگی سرشار از زیبایی‌ها و جاذبه‌هایی می باشند که هر سال توریستهای زیادی را ....

آخرین مطالب

دانشگاه مدیپول آنکارا
آشنایی با دانشگاه مدیپول آنکارا: شهریه‌ها و فرصت‌های تحصیلی
دانشگاه ایستینیه استانبول
دانشگاه ایستینیه استانبول: شرایط پذیرش، شهریه، بررسی کامل آن
دانشگاه گلیشیم استانبول
راهنمای کامل تحصیل و شهریه‌ها در دانشگاه گلیشیم استانبول
دانشگاه مدیپول استانبول
دانشگاه مدیپول استانبول ترکیه: رشته ها ،شهریه ،بورسیه
معرفی دانشگاه باهچه شهیر استانبول به همراه شرایط پذیرش، رشته‌ها و امکانات
باشاک شهیر
منطقه باشاک شهیر: قطب نوین شهری استانبول

دسته بندی های دیگر

گردشگری
شهرهای ترکیه
سواحل استانبول
دانشگاه های ترکیه
دانستنی های ترکیه
پاسپورت ترکیه

درباره منطقه بی اغلو

منطقه‌ی بی اوغلو در استانبول ترکیه، یک مرکز فرهنگی–هنری می باشد، که در شهر زیبای استانبول معروف می باشد. از پارک‌های سرسبز و با طراوت این منطقه  تا موزه‌ها و مکان‌های تاریخی، همگی سرشار از زیبایی‌ها و جاذبه‌هایی می باشند که هر سال توریستهای زیادی را به‌سمت خود می کشاند.

این منطقه جز اولین اماکن مسکونی استانبول می باشد. در گذشته به «پرا» معروف شده است که در لغت به معنای «یقه مقابل» بوده و گالاتا، در داخل مرزهای بی اوغلو، نام منطقه ای بوده که در دوره بیزانس معمولا جنوائی ها می زیستند.

بی اوغلو در سال 1924 به عنوان یک منطقه استانبول در ساختار اداری جای گرفت. بی اوغلو که شامل بشیکتاش و شیشلی در سالهای اول جمهوری می بود، بعد از تأسیس ناحیه بشیکتاش در سال 1930 و سایر صرفه جویی های اداری به وضعیت هم اکنون رسیده است. این منطقه از شمال با ایوب، کاگیتانه، شیشلی و بشیکتاش و از جنوب با فاتح و امینونو در همسایگی می باشد. منطقه ی که در کنار بی اوغلو در سمت آناتولی بسفر، اوسکودار نام دارد.

ناحیه بی اوغلو هم اکنون، از 45 محله و جمعیتی حدود 225 هزار نفر تشکیل شده است. با وجود اینکه یک مرکز تجاری، تفریحی و فرهنگی می باشد، جمعیتی که در این ناحیه رفت و آمد
می کنند به چندین میلیون نفر در طی شبانه روز می رسد. به گفته برخی، بی اوغلو منطقه ای می باشد که در امتداد کاراکوی تا تکسیم قرار دارد. به گفته برخی، این بخش شامل قسمتی از میدان تونل تا تقسیم می باشد.

تئاترها، کازینوها، مکان های تفریحی الکلی، سالن های سینما و مراکز فرهنگی در این منطقه تمرکز بیشتری نسبت به سایر مناطق استانبول دارند.
در واقع، بومیان اصلی بی اوغلو، در محله ای که سفارتخانه های خارجی در آن متمرکز می باشند ، ساکن هستند،که همگی، اهل شام و اصالتا اروپایی بودند. معماری بی اوغلو به سبک غربی گسترش پیدا کرده است. تعداد کلیساها در بی اوغلو و اطراف آن بیش از جاهای دیگر در استانبول می باشد.

تاریخچه منطقه بی اوغلو

در مورد نام گذاری بی اوغلو شایعات مختلفی بیان شده است. یکی از این روایات؛ نام بی اوغلو از این واقعیت استخراج شده است که در زمان محمد فاتح، یکی از شاهزادگان پونتوس، الکسیوس کومننوس، که به اسلام روی آورد و در اینجا ساکن بود، به روایت دیگر؛ ساکن اینجا شاهزاده پونتوس نبوده، بلکه لوئیجی گیرتی، پسر آندره گیرتی، سفیر ونیزی در زمان کنونی بوده است. این مرد که ترک ها او را «پسر یک جنتلمن» نامیده اند، بعد از ازدواج سفیر با یک زن یونانی چشم به جهان گشود. عمارتی که در آن زندگی می کرد نیز در محلی نزدیک تکسیم می باشد. روایت دیگریوجود دارد که بیان می کنند؛ با وجود اینکه سفیر ونیزی که در زمان سلیمان اعظم در اینجا زندگی می نمود در نامه ها بی اوغلو ، خطاب می شد،و این منطقه نیز بی اوغلو نام گذاری شد.

در این سال‌های 1860 و 1864، گورستان‌های عاشقان و ایازپاشا و همچنین دیوارهای گالاتا تخریب شدند،خیابان‌های جدید اقتتاح شدند. ساخت ساختمان های چوبی به منظور جلوگیری از آتش سوزی ممنوع گردید. در سال 1873، تونل اتصال گالاتاسارای به بی اوغلو بهره برداری شد.

در سال 1913 ترامواهای برقی بین بی اوغلو و شیشلی افتتاح شد. زمانی که امپراتوری عثمانی بر سر کار آمد، منطقه سکونت بی اوغلو از Teşvikiye و Maçka به بشیکتاش، فراتر از شیشلی، تا دامنه‌های شاخ طلایی و بسفر کشیده شد. در این مدت، منازل مسکونی به تدریج به محل کار تغییر کاربری دادند. فروشگاه‌ها، بانک‌ها، قهوه‌خانه‌ها، تئاترها، سینماها، شیرینی‌فروشی‌ها و مکان‌های تفریحی در امتداد جاده اصلی به نام İstiklal Caddesi پس از جمهوری که قبلاً Cadde-i Kebir نامگذاری شده بود، افتتاح شد. این پیشرفت در امتداد خیابان هالاسکارگزی به سمت شیشلی ادامه دار بود.
تونل،که یکی از اولین ، حمل و نقل ریلی زیرزمینی در جهان مورد آزمایش، در نیمه دوم قرن نوزدهم در بی اوغلو تأسیس گردید.

پس از این جمهوری، سفارتخانه ها به آنکارا منتقل شدند، بسیاری از شهروندان غیرمسلمان پس از وضع مالیات بر ثروت از ترکیه مهاجرت کردند و بسیاری از یهودیان پس از تأسیس اسرائیل به اسرائیل رفتند که منجر به کاهش جمعیت گاری-مسلمان در این کشور شده بود. این منطقه به نفع مسلمانان تغییر جمعیت کرد.

امروزه موسسات و مکان های مهم زیادی در محدوده منطقه بی اوغلو قرار دارند. که از جمله آنها؛ دانشگاه معمار سینان در فیندیکلی، مرکز فرهنگی آتاتورک در میدان تقسیم، فرماندهی منطقه دریایی شمالی در کاسیمپاشا، توپخانه ای امیر (موزه کوچ سانایی) در سوتلوچه، غرفه Aynalıkavak، اتاق صنعت استانبول در خیابان Istiklal، فرهنگ Yapı Çiçek و Publish Kredi. پاساژی، بازار ماهی، آکسانات، سینماهای متعدد، تئاتر معمر کاراجا، حمل و نقل تونل و تراموا، برج گالاتا در گالاتا می باشد

ویژگی جغرافیایی

بی اوغلو منطقه ای با مساحت 8.76 کیلومتر مربع و شامل 45 محله می باشد. طبق آخرین آمار سرشماری این ناحیه 244,516 نفر جمعیت دارد و دارای تراکم جمعیتی 28235.1 نفر در کیلومتر مربع است. مختصات این منطقه مرزی 41°02’13, 28°58’39 و در سمت اروپایی استانبول قرار گرفته است.

اماکن تاریخی و تفریحی

  • لنگرهانه – موزه رحمی ام کوچ
  • غرفه عینالیکاواک
  • سنگ های مرتع اوکمیدانی
  • مسجد پیاله پاشا
  • مسجد عرب
  • پل گالاتا
  • کاخ کاراکوی
  • بانک عثمانی
  • نردبان کماندویی
  • کنیسه خیاطان (توفره بیگادیم)
  • بیمارستان نیروی دریایی بریتانیا
  • برج گالاتا
  • Tophane-i Amire
  • اقامتگاه گالاتا مولوی
  • آپارتمان باتر
  • کاخ پرا
  • آپارتمان سنت آنتوان
  • مسافرخانه الحمرا
  • بنای یادبود جمهوری تکسیم
  • مسجد جهانگیر
  • کاخ آلمان (کنسولگری)

دسترسی به منطقه

بی اوغلو تقریبا قلب تپنده قسمت اروپایی استانبول بشمار می آید. تمام وسایل نقلیه عمومی به آن رفت و آمد م کنند. متروی  M2 تراموای کاباتاش، اتوبوسهای تکسیم و دلموشهای نیز همگی، راههای دسترسی به این منطقه هستند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *